ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2023 - 21:21

Categories: 

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται αύριο (05/12, 19:30) από την Αναντολού Εφές στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη και ξεχωριστή σημασία για τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής των «πρασίνων», μίλησε στο σάιτ της διοργάνωσης, τόσο για τα χρόνια όπου βρέθηκε στο τιμόνι της Εφές, όσο και για τους στόχους του «τριφυλλιού» φέτος, ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ήταν εξαιρετικά τα χρόνια που πέρασα στην Αναντολού Εφές. Την πρώτη χρονιά ήρθα στη μέση της σεζόν και η Εφές ήταν στην τελευταία θέση της EuroLeague. Αμέσως αλλάξαμε παίκτες και τη νοοτροπία της ομάδας και από την τελευταία θέση μέσα σε λίγους μήνες φτάσαμε στον τελικό. Η ιστορία του μπάσκετ θα γράψει ότι η Εφές κατέκτησε τους τίτλους το 2021 και το 2022.

Κάποιες φορές θα κερδίσεις, κάποιες άλλες θα χάσεις. Όμως, όλοι μας έχουμε μία τεράστια επιθυμία να πάμε τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο, όπως στο παρελθόν. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να φτάσουμε στον τίτλο απευθείας, αλλά ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν με τις υπόλοιπες για τον τίτλο της Ευρωλίγκας».

Ομάδα: