ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2023 - 15:15

Categories: 

Αυτοί σφυρίζουν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βίρτους

 

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα, και ο Μαυροβούνιος Μίλος Κόλιενσιτς θα είναι οι τρεις διαιτητές στο ματς του Θρύλου με την Μπολόνια. Ο πρώτος σφυρίζει για τρίτη φορά φέτος ματς του Ολυμπιακού. Μιας και ο Σλοβένος ήταν διαιτητής άλλες δύο φορές σε εκτός έδρας ματς των «ερυθρολεύκων». Πιο συγκεκριμένα, τόσο στην Μπασκόνια όσο και στο Μόναχο. Θυμίζουμε πώς η ομάδα του Μπαρτζώκα νίκησε 97-92 την Μπασκόνια και 82-71 την Μπάγερν, αντίστοιχα.

Επιπλέον, ο Ισπανός ήταν μέσα στην ομάδα των διαιτητών στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού, στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στην Εφές. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 82-71 από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όσον αφορά στον Μαυροβούνιο Κόλιενσιτς, είναι το πρώτο ματς που θα βρεθεί φέτος στο… δρόμο του Ολυμπιακού. Οι διαιτητές με την Βίρτους.

 

 

Ομάδα: