ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

17 April, 2023 - 09:26

Categories: 

Αυτοκρατορικά διπλά για Lakers, Heat, Clippers, εύκολα οι Nuggets

Η δεύτερη ημέρα των playoffs για το ΝΒΑ συνεχίστηκε και σήμερα τα ξημερώματα με 4 αγώνες απο τους οποίους, οι 3 έληξαν με νικητή τον φιλοξενούμενο κάνοντας έτσι το break της σειράς για το 0-1

Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι της ημέρας το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22:30 και είχε νικητές τους Los Angeles Lakers μέσα στην έδρα των Memphis Grizzlies με 112-128. Οι Grizzlies νικούσαν στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο ότι βρίσκονταν σε αρκετό διάστημα πίσω στο σκορ από το δεύτερο μέρος και μετά, έβρισκαν τρόπους να μειώσουν την διαφορά. Όμως, δυόμιση λεπτά πριν το τέλος οι Grizzlies δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Hachimura και Reaves με 29 και 23 πόντους αντίστοιχα οι Lakers κατάφεραν και έκαναν το break.

Στο Milwaukee οι Bucks είδαν τον Γιάννη Αντετοκούμπο να αποχωρεί από το παρκέ έχοντας αγωνιστεί μόλις 11 λεπτά στο παιχνίδι. Οι Heat εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του και με τον Butler να είναι καυτός σκοράροντας 35 πόντους αλλά και σουτάροντας συνολικά όλη η ομάδα με 60% από την γραμμή των 7,25 πήραν την νίκη με 117-130. Επίσης θετικός ήταν και ο Bam Adebayo με την στατιστική του να γράφει 22π/9ρ/7α ενώ για τα Ελάφια, ο Middleton μετά από καιρό έκανε καλή εμφάνιση με 33 πόντους.

Η βραδιά μας επιφύλασσε και ακόμα ένα διπλό. Η αναφορά φυσικά στην νίκη των Clippers μέσα στην έδρα των Suns με 110-115. Ίσως, η αγαπημένη σειρά των φίλων του ΝΒΑ λόγω της μάχης για πρώτη φορά σε σειρά playoff μεταξυ Westbrook - Durant. Ο Durant ήταν ιδιαίτερα καλός με 27 πόντους αλλά ο Leonard ήταν από άλλο πλανήτη με 38 πόντους. Σημαντικές βοήθειες προσέφεραν και Powell με Gordon ενώ ο Westbrook ακούμπησε το triple double (9π/10ρ/8α) έχοντας βέβαια αρνητικά ποσοστά εντός πεδιάς.

Τέλος, εύκολη δουλειά είχαν οι Nuggets οι οποίοι μέσα στο Denver κατάφεραν και επικράτησαν εύκολα των Timberwolves με 109-80. Με σημαντικό παράγοντα την εξαιρετική τους άμυνα και το 41% από την γραμμή του τριπόντου πήραν μια εύκολη νίκη κάνοντας το 1-0 στην σειρά. Πρωταγωνιστής ήταν ο Murray με 27 πόντους ενώ διψήφιοι ήταν Michael Porter Jr., Brown, Kaldwell Pope, Gordon και φυσικά Jokic ο οποίος Σέρβος είχε και 14 ριμπάουντ για το double - double

Οι αγώνες συνεχίζονται και σήμερα με:

Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets (1-0) (2:00)

Sacramento Kings - Golden State Warriors (1-0) (5:00)

 

Διοργάνωση: