ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 December, 2022 - 00:04

Categories: 

Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός στο Αστρομπάλ κι έχασε δικό του παιχνίδι στο τέλος (77-75)

 

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Βιλερμπάν. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα έχασαν δικό τους ματς στην έδρα της Βιλερμπάν με 77-75 δεχόμενοι τρίποντο από τον Νουά στην λήξη του αγώνα. Αν  και βρέθηκαν στο 18’ να προηγούνται ακόμη και με 20 πόντους διαφορά (22-42 και στο ημίχρονο με 31-47) είδαν την φετινή τους επίδοση στην Ευρωλίγκα να πέφτει στο 9-5. Παράλληλα αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη ήττα που γνωρίζουν στη  Ευρωλίγκα μακριά από το ΣΕΦ μετά από αυτές κόντρα σε Μακάμπι και Εφές και ο τρόπος που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του είναι ότι ήρθε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Με κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Από πλευράς Ολυμπιακού κορυφαίοι σε απόδοση ήταν οι Βεζένκοφ με 16 πόντους και Κάνααν με 14. Από πλευράς νικών εξαιρετική εμφάνιση είχαν οι Ντε Κολό και ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμή Νουά, αμφότεροι με 13 πόντους.