ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 July, 2023 - 18:47

Categories: 

Βάζει μπροστά για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός!

 

 

 

Έχοντας καταφέρει να φτάσει ως την κορυφή της Ευρώπης και να αναδειχθεί… ομόφωνα ως ο MVP της περασμένης σεζόν, ο Βεζένκοφ βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές 20 εκατ. δολάρια στους «βασιλιάδες». Ωστόσο μετά τον υπολογισμό των φόρων, αναμένεται να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό κάτι περισσότερο από 3 εκατ. ευρώ καθαρά. Αυτά βέβαια δεν θα αποτελέσουν τα μόνα έσοδα του Βεζένκοφ από την παρουσία του στο ΝΒΑ, αφού στο συμβόλαιό του περιλαμβάνονται και διάφορα μπόνους.

πρωταρχικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Έχοντας εξοικονομήσει το ποσό που πρόσφερε στον Βεζένκοφ για να τον πείσει να μην πάει στους Κινγκς και συνυπολογίζοντας και το buy out που θα βάλει στα ταμεία του, ο Ολυμπιακός έχει την οικονομική άνεση να... κυνηγήσει με γεμάτο πορτοφόλι τον πολύπειρο power forward, ενώ το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι αμφότερες οι πλευρές βλέπουν πολύ θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.



Ωστόσο, το διαζύγιο του Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα δεν θα είναι… βελούδινο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία ο 32χρονος προσπαθεί να λάβει ολόκληρο το ποσό που είχε συμφωνηθεί να πάρει στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους «μπλαουγκράνα» (22 εκατ. ευρώ). Οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή», αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα περιμένει.

Έχοντας εξοικονομήσει συνολικά 3 εκατ. ευρώ μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Βεζένκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προσφέρουν στον Μίροτιτς ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, όντας αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να επιτύχουν το μεγάλο deal. Φυσικά, στο… κάδρο του Ολυμπιακού υπάρχουν και εναλλακτικές, αλλά δεδομένα, προτεραιότητα είναι ο Μίροτιτς.

Ομάδα: 
Διοργάνωση: