ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

6 February, 2023 - 00:04

Categories: 

Βάφτηκε μπλέ το Ντέρμπι του Μιλάνου, συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπολόνια

Στο Derby della Madonnina, όπως ονομάζεται στα ιταλικά το ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και την Μίλαν, οι Νερατζούρι επικράτησαν με 1-0.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλχανογλου, ο Λαουταρο Μαρτίνεθ στο 34', βρέθηκε κυριολεκτικά ολομόναχος στην αντίπαλη περιοχή και με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταταρουσανου. Η Μίλαν φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι να μην έχει βρει τα πατήματα της για το 2023 καθώς δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ονανα ενώ παράλληλα η Ίντερ είχε στο δεύτερο ημίχρονο και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Με αυτούς τους τρείς βαθμούς, η Ίντερ έμεινε "μαθηματικά" στην υπόθεση για το πρωτάθλημα καθώς μείωσε στους 13 βαθμούς από την πρώτη Νάπολι. Οι Ροσονέρι έφτασαν στην τρίτη σερί τους ήττα και παρέμειναν στην 6η θέση με 38 βαθμούς.

Η Μπολόνια, σε αντίθεση με την Μίλαν, διανύει μια αρκετή δυνατή περίοδο καθώς πέρασε με 1-2 από την Φλωρεντία. Μετά την χρήση VAR, ο Ορσολινι ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 0-1 στο 14', αλλά 5 λεπτά αργότερα η Φιορεντίνα βρήκε λύση με τον Σαποναρα στο 19'. Η Μπολόνια όμως προηγήθηκε ξανά στο 47' με τον Πος και παρά την πίεση της Φιορεντίνα, διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Νίκη που δεν αλλάζει τρέλα την κατάσταση της Μπολόνιας καθώς βρίσκεται στην 9η θέση με 29 βαθμούς, ενώ η Φιορεντίνα στην 12η θέση με 24 βαθμούς, δείχνει να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το φετινό πρωτάθλημα.