ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 April, 2023 - 11:22

Categories: 

Βήμα πρόκρισης για την Ίντερ, νίκη με 0-2 μέσα στο "Da Luz"

Η φάση των προημιτελικών του Champions League ξεκίνησε χθες με την μία από τις δύο αναμετρήσεις να είναι αυτή μεταξύ της Μπενφίκα και της Ίντερ μέσα στην Λισαβόνα. Αν και η Μπενφίκα είχε περισσότερες ευκαιρίες, η Ίντερ επικράτησε με 0-2 και έβαλε πλώρη για πρόκριση.

Αναλυτικότερα, οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν λίγο άχαρα το παιχνίδι κάνοντας αρκετά λάθη στο χώρο του άξονα. Η Ίντερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποιο από αυτά και να προηγηθεί στο σκορ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να είναι στα ίδια επίπεδα.

Στην επανάληψη, η Μπενφίκα εμφανίστηκε πιο ανεβασμένη και πίεσε για το 1-0, δίχως όμως να τα καταφέρει. Έτσι, έξι λεπτά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μπαρελα με το κεφάλι έκανε το 0-1 για τους Νερατζούρι. Η Μπενφίκα φάνηκε να μην πτοήθηκε από το δεχόμενο γκολ και για ακόμα μια φορά πίεσε για την ισοφάριση. Για ακόμα μια φορά όμως, δεν κατάφερε να βρει την τελική πάσα για να βγάλει κάποιο παίχτη σε απόσταση βολής από τον Ονανα. Η Ίντερ ισορρόπησε το ρυθμό και στο 82' ο Νταμφρις κέρδισε πέναλτι με τον Λουκάκου να εκτελεί εύστοχα και να γράφει το 0-2 για τους Ιταλούς.

Δεύτερη σερί ήττα στην έδρα της για την Μπενφίκα η οποία ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα από την Πόρτο με 1-2. Η Ίντερ από την άλλη αν και δεν βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο φέτος, επικράτησε και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.