ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 April, 2023 - 21:15

Categories: 

Βήμα σωτηρίας για την Χοφενχάιμ

 

Η Χόφενχαϊμ… είναι εδώ! Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο άλωσε τη Βρέμη επικρατώντας 2-1 της Βέρντερ και ανασαίνει ξανά, ούσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεύτερη σερί νίκη για τη Χόφενχαϊμ που «ανασαίνει» ξανά, ενώ η Βέρντερ διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να… παγώσουν το «Βέζερσταντιον» με τον Κράμαριτς να μετατρέπει σε γκολ την ασίστ του Ανχελίνο στο 50’. Πριν καν καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι είχε συμβεί, ο Μπαουμγκάρτνερ χτύπησε ξανά για τη Χόφενχαϊμ που πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 52ο λεπτό!

 

Ο Πιέπερ στο 76’ μείωσε για την Βέρντερ, η οποία πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν το κατάφερε και οι φιλοξενούμενοι πήραν μια τεράστια νίκη!

Νωρίτερα, σε ένα μέτριο από άποψη θεάματος παιχνίδι η Κολωνία και η Γκλάντμπαχ έμειναν στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που έστειλε τους γηπεδούχους στο +6 από τη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -9 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.