ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 August, 2023 - 17:58

Categories: 

Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Βραζιλιάνος Βίνι Σόουζα

 

Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου Βίνι Σόουζα, ο οποίος ανήκει στο City Group κι έχει παραχωρηθεί από τον Οκτώβριο του 2020 στη βελγική Λόμελ (Β' Κατηγορίας), έχει εστιάσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στη θέση του αμυντικού μέσου.

 

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Εσπανιόλ από τη City Group (απ' όπου οι «πράσινοι» απέκτησαν πριν από λίγες μέρες και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν), μετρώντας 37 συμμετοχές στη LaLiga και στο Copa del Rey με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ.

 

Με την ολοκλήρωση της περσινής περιόδου επέστρεψε στη Λόμελ η οποία τον «διαχειρίζεται» ποδοσφαιρικά από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και τον αγόρασε απ’ τη Φλαμένγκο αντί 2,5 εκατ. ευρώ. Την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη με τη Λόμελ έπαιξε σε 19 αγώνες, ενώ τη σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαλίν με 35 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

 

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με τους επικεφαλής της City Group για την αγορά του Βίνι Σόουζα, έχοντας ανταγωνισμό από ομάδες της LaLiga (Τζιρόνα) και της Αγγλίας (Μπέρνλι). Οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε ένα καλό σημείο και συνεχίζονται, με τους «πράσινους» να έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, ως βασική επιλογή τους για το «6» δίπλα στον Ρουμπέν Πέρεθ.

Ομάδα: