ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2023 - 16:26

Categories: 

Βεζένκοφ: «Νιώθουμε καλά και έτοιμοι!»

 

Με ακλόνητη την πίστη και τον δείκτη αυτοπεποίθηση  στα ύψη αναχώρησε η αποσοτλή του Ολυμπιακού με προορισμό το Κάουνας ενόψει της 12ης συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» σε Final-4

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρουσιάστηκε απόλυτα «μετρημένος» και προσγειωμένος στις δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για Λιθουανία.

«Νιώθουμε καλά και έτοιμοι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, κάναμε προπονήσεις. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο ή συγκέντρωση, είμαστε έτοιμοι για μάχη», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών, ο οποίος έκανε λιτό, αλλά περιεκτικό σχόλιο.

«Σε αυτά τα τουρνουά, ο καθένας το ζει διαφορετικά. Ακολουθούμε το παράδειγμα των δύο αρχηγών, του Παπανικολάου και του Σλούκα, που είναι οι πιο μεγάλοι. Με δουλειά, με συνέπεια και αφοσίωση θα κάνουμε ό,τι κάναμε ως τώρα», κατέληξε ο Βεζένκοβ.

 

Ομάδα: