ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 May, 2023 - 00:46

Categories: 

Βεζένκοφ: «Ο Κώστας προπονείται κάθε ημέρα γι’ αυτά τα σουτ…»

Ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα  πώς διαθέτει στον υπέρμετρο βαθμό την στόφα του Πρωταθλητή Ευρώπης και της ομάδας των αγώνων που ξέρει να φτάνει σε θριάμβους σε ματς ειδικών καταστάσεων

Μιλώντας μετά τοπ τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova, ο Σάσα Βεζένκοφ, στάθηκε στο απίθανο buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα, αλλά και στη δική του εμφάνιση στο ματς.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το περιβάλλον. Σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι φανταστικά. Η Φενέρ είναι σπουδαία ομάδα, το ξέρουμε όπως ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Το πιστεύαμε όμως ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε πάλι το πλεονέκτημα. Και το καταφέραμε με έναν σπουδαίο τρόπο.

Ο Κώστας προπονείται κάθε μέρα για αυτά τα σουτ. Θέλουμε μια ακόμα νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας και ελπίζουμε να την πάρουμε την Παρασκευή. Η Φενέρ θα αντιδράσει και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι. Στην τρίτη περίοδο δεν έπαιξα καλά, χάλασε το μυαλό μου, αλλά μετά προσπάθησα να σκεφτώ πως μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Πήρα δυο σουτ, έβγαλα κάποιες άμυνες και πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά. Όχι αυτό που έπρεπε όμως. Θέλουμε μια νίκη ακόμα».

 

Ομάδα: