ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 May, 2023 - 23:03

Categories: 

Βεζένκοφ: «Στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε μυαλό…»

Ο Ολυμπιακός έχασε μία Ευρωλίγκα την οποία κρατούσε στιβαρά στα χέρια του για 37 λεπτά. Ήταν η ομάδα που είχε τον απόλυτο έλεγχο και το μομέντιουμ. Όμως στο τέλος «μίλησαν οι έντονες προσωπικότητες της αντιπάλου

 

Ο MVP της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, στάθηκε ιδιαίτερα στα τρία τελευταία λεπτά και όχι στα τελευταία δευτερόλεπτα, τονίζοντας πως θα έπρεπε οι Πειραιώτες να τα διαχειριστούν διαφορετικά. Μάλιστα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σημείωσε ότι είναι περήφανος για την ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ: «Στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δύο φορές στους επτά πόντους είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτό είναι το μπάσκετ και η ομορφιά του, κάτι έκαναν καλύτερα και κέρδισαν τον αγώνα.

 

Είναι παικταράδες, έχουν έρθει πολλές φορές εδώ, ξέρουν να βάζουν τέτοια καλάθια. Στα τρία δευτερόλεπτα βάλαμε ένα σουτ στην Φενέρ, σήμερα το χάσαμε, δεν μπορούμε να βάζουμε τα πάντα.

Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στην τελευταία άμυνα αλλά στα τρία τελευταία λεπτά. Το Κύπελλο το δικαιούται αυτός που το παίρνει, είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και πρέπει να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν.

Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα κριθεί αποτυχημένη η σεζόν, αυτός είναι ο στόχος μας και από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε μόνο αυτόν τον στόχο.

Φτάσαμε κοντά, δουλέψαμε σκληρά, αποτύχαμε να διαχειριστούμε τα τρία τελευταία λεπτά, μένει η πικρία, πέρυσι ήταν ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός.

 

Μπορεί στο τέλος να υπήρχε κούραση, μπορεί να νομίζεις ότι θα βάλεις το τρίποντο και θα το τελειώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένας ωραίος τελικός.

 

Ομάδα: