ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 July, 2023 - 19:20

Categories: 

Βιλένα: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

 

Τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του με αφορμή την ένταξή του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Τόνι Βιλένα.

Ο Ολλανδός μέσος έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 16:20 για να υπογράψει με το «τριφύλλι» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο» ήταν τα λόγια του, χωρίς να θελήσει να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Ο 28χρονος χαφ έφερε όλα του τα πράγματα στην Αθήνα, έχοντας μαζί του και την οικογένειά του. Μάλιστα, αύριο θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (7/7) οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού χαφ από την Εσπανιόλ.

Ο Βιλένα αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής των «πρασίνων», έχοντας παράλληλα και χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του.

 

Ομάδα: