ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

21 February, 2023 - 03:39

Categories: 

Βραδιά CL στην Cosmote TV, Σάκκαρη VS Pliskova στο Novasports 6 και η Εθνική Μπάσκετ δωρεάν στην ΕΟΝ!

Με απόλυτο προορισμό την COSMOTE TV συνεχίζεται η φάση των «16» του UEFA Champions League, με τις επόμενες σπουδαίες αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 21-22/2. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από πλήρες ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι αγώνες του διημέρου 

Την Τρίτη 21/2 τα φώτα στρέφονται στο «Άνφιλντ» και στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα και της Ρεάλ Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K σε περιγραφή Σ. Κωσταβάρα), σε ένα ματς-επανάληψη του περσινού τελικού. Η «Βασίλισσα» φιλοδοξεί να έχει από νωρίς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8», ενώ το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ κυνηγά ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) η κάτοχος του περσινού UEFA Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Νάπολι, για μια αμφίρροπη αναμέτρηση, σε περιγραφή του Α. Τσαβδαρά. 

Την Τετάρτη 22/2, οι «Πολίτες» της Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύουν στη Γερμανία για το «ραντεβού» κόντρα στη Λειψία (COSMOTE SPORT 2HD σε περιγραφή Στ. Αβραμίδη), με την ομάδα των Γκουαρδιόλα-Χάαλαντ να θέλει να αποφύγει τυχόν «στραβοπάτημα», για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «φαβορί». Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, οι «νερατζούρι» της Ίντερ και οι «δράκοι» της Πόρτο διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Τζουζέπε Μεάτσα», με τη «σέντρα» να μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K, στις 22.00, σε περιγραφή Δ. Σπηλιόπουλου.  

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές πριν από την έναρξη των μεγάλων αναμετρήσεων στο COSMOTE SPORT 1HD (21.00), ώστε να τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα αντίπαλα ζευγάρια των «16». Μετά τη λήξη των παιχνιδιών, η εκπομπή θα επιστρέψει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Παράλληλα, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς λεπτό» (21-22/2, 22.00 – 00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Μιχάλη Τσόχο θα μεταφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV άμεση ενημέρωση από όλα τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σάκκαρη VS Pliskova στο Novasports6

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει την Τρίτη 21/2 στις 10 π.μ. τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships απέναντι στην Karolina Pliskova.

Οι αγώνες που θα μεταδοθούν αύριο από το Novasports6 είναι οι εξής:

WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships – Φάση των «32»

10:00   Pliskova-Σάκκαρη

12:00   Tomova-Pegula

14:00   Davis-Sabalenka

17:00   Swiatek-Fernandez

“Action Story” στο ACTION 24 κάθε Δευτέρα στις 00:30

Το Action Story, ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει η Ιωάννα Βάσσου και γράφει και σκηνοθετεί ο Τίμος Παπαδόπουλος, έρχεται στη συχνότητα του ACTION 24 κάθε Δευτέρα στις 00:30.

Το Action Story αφηγείται ιστορίες που έγιναν πρωτοσέλιδο, αλλά γνωρίζουμε ελάχιστα για το παρασκήνιο.Ιστορίες που μέσα από τη ματιά των πρωταγωνιστών συνθέτουν την πλήρη εικόνα.Γεγονότα που σημάδεψαν ολόκληρες γενιές. Περιστατικά που καθήλωσαν την ελληνική κοινωνία.

Φωτίζει άγνωστες πτυχές θεμάτων, που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και προβάλλει ιστορικά γεγονότα που «σφράγισαν» την πολιτική οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Δίνει το μικρόφωνο στους πρωταγωνιστές και αποκαλύπτει κρίσιμες λεπτομέρειες μεγάλων θεμάτων που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν στην ελληνική επικαιρότητα και όχι μόνο.

Action Story κάθε Δευτέρα στις 00:30 στο ACTION 24!

Η Εθνική μπάσκετ κι όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της ΕΟΝ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες για όλους!

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανοίγει και πάλι τον μαγικό κόσμο τηςΕΟΝ σε όλους τους φιλάθλους! Από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες, μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ,  για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA, εντελώς δωρεάν. Η «επίσημη αγαπημένη» έχει πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες και θα μεταδοθεί από το Novasports. Αρχικά οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα – Σερβία την Παρασκευή 24/2 (19:00, Novasports Prime & Novasports News) που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο Άνω Λιοσίων και στη συνέχεια την αναμέτρηση Λετονία – Ελλάδα τη Δευτέρα 27/2 (19:30, Novasports4 & Novasports News) που θα διεξαχθεί στη «Mons Arena».Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση θα απολαύσουν μέσα από την ΕΟΝ όλο το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται είναι να μπουν στο eon.nova.gr και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής οποιαδήποτε στιγμή από σήμερα. Στη συνέχεια θα τους σταλούν  οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και τα user name και password, στο κινητό και email που θα έχουν δηλώσει στη φόρμα. Τέλος, ακολουθώντας τις οδηγίες  θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο από την ΕΟΝ.

Με την EON, οι συνδρομητές Nova έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις (Premier League, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, UEFA Nations League, FIBA, EuroLeague, EuroCup, Super League, Grand Slam στο τένις με Wimbledon, Roland Garros, Australian Open, US Open κ.ά.) μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το time shift  που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Τα εν οίκω...

Συνέδριο ΕΙΗΕΑ: «Ο έντυπος τύπος διατηρεί το μονοπώλιο του δημόσιου και πολιτικού διαλόγου»  

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου οι εργασίες του 1ου Ετήσιου Συνεδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) με τίτλο «Εφημερίδες 2024». Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, τελούσε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης Εκδοτών Τύπου.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Βουλής κος Κωνσταντίνος Τασούλας τόνισε ότι «Ο έντυπος τύπος διατηρεί το μονοπώλιο του δημόσιου και πολιτικού διαλόγου», ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι οι εφημερίδες καταλαμβάνουν την πρωτοκαθεδρία σε ότι αφορά το κύρος και την εγκυρότητα στη δημοσιογραφία και ο Πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ κος Νίκος Χατζηνικολάου επεσήμανε πως δεν θα μπορούσε να υπάρχει κρισιμότερο ζητούμενο: το παρόν και το μέλλον του Τύπου, της έγκυρης και επώνυμης ενημέρωσης των πολιτών. Το συνέδριο χαιρέτησε επίσης  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών κος Jean-Pierre de Kerraoul, (ΕΝΡΑ / European Newspaper Publishers Association).

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις της κας Ελένης Κωνσταντοπούλου (Αντιπρόεδρος The New York Times)  του κ. Ηλία Κοντέα (Γενικού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιοκτητών Εφημερίδων) της Δρ. Μαρίας Καμηλάκη (Διευθύντριας της Βιβλιοθήκης της Βουλής) καθώς και της κα Ξένιας Κούρτογλου (Focus Bari) η οποία παρουσίασε σημαντικά και αποκαλυπτικά στοιχεία έρευνας σχετικά με τον έντυπο τύπο ανάμεσα στα οποία το γεγονός ότι οι εφημερίδες είναι το κατεξοχήν μέσο που εμπιστεύονται για την αξιοπιστία τους οι πολίτες.

Στις συζητήσεις που οργανώθηκαν  με συντονιστές τον Νίκο Στραβελάκη, την Κάτια Μακρή και τον Κωνσταντίνο Καμάρα, συμμετείχαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Γιάννης Οικονόμου, ο κος Νάσος Ηλιόπουλος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο  Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κος Δημήτρης Μάντζος, οι δημοσιογράφοι κ.κ Γιάννης Πρετεντέρης,  Αθανάσιος Έλλις,  Σωτήρης Μανιάτης, Κωνσταντίνος Ρομποτής καθώς και στελέχη της αγοράς όπως η κα Σοφία Δήμτσα Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΔΕΗ, ο κος Νίκος Σύμπουρας Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΡΟ OMD και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΙΗΕΑ κος Γιώργος Δήμας.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων και των παρουσιάσεων στο συνέδριο της ΕΙΗΕΑ αναδείχθηκαν αρκετοί προβληματισμοί , προκλήσεις αλλά και σημαντικές ιδέες και προτάσεις, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία στον στρατηγικό σχεδιασμό  για τις  Εφημερίδες το 2024!  Κοινή ήταν επίσης η παραδοχή και δέσμευση από τους πολιτικούς εκπροσώπους, για την ανάγκη μόνιμης και σταθερής στήριξης του κλάδου των εφημερίδων από την πολιτεία.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κος Δημήτρης Γαλαμάτης , ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κος Παπαδημητρίου και εξέχουσες προσωπικότητες από τον εγχώριο τύπο και τις Ενώσεις Εκδοτών τίμησαν με την παρουσία τους το Συνέδριο.

Η εκδήλωση της ΕΙΗΕΑ αποτέλεσε μια άριστη απαρχή ενός θεσμού που φιλοδοξούμε και τα επόμενα χρόνια να αποτελεί σταθμό στον χώρο του έντυπου τύπου και μια ευκαιρία να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις εφημερίδες μας, που αποτελούν το πιο αξιόπιστο και έγκυρο μέσο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων που έθεσε τον θεσμό αυτό υπό την αιγίδα της Βουλής, τους Χορηγούς, Γ.Γ.Ε.Ε., ΔΕΗ, Motor Oil, ΑΡΓΟΣ , VKC και την Στέγη Ωνάση για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του Συνεδρίου.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Έξι νέοι Survivors έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και το τηλεοπτικό κοινό τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό διατηρώντας το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του, τόσο στο δυναμικό κοινό με 29,7% όσο και στο γενικό σύνολο με 27,2%. Συνολικά 1.072.959 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το επεισόδιο της Κυριακής...

-Διπλή κίνηση για την Cosmote TV, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκι και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σνόουμπορντ..

-Πέρα από την F1, ο ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1+ θα μεταδίδουν όλη την δράση, τόσο από την F2, όσο και από την F3. Θυμίζουμε ότι είχε, ήδη, στην κατοχή του, τα δικιαώματα της F4...

-Ο Νίκος Αγγελίδης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών...

-Kαλό βράδυ κα ιεις αύριο τα σπουδαία!\\

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com