ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2023 - 19:20

Categories: 

Βόλος: «Σε κανένα άρμα»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τις ελληνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης εξέδωσε ο Βόλος, που παράλληλα αναφέρθηκε πως πάντα πράττει προς το συμφέρον του.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει όσες ομάδες θα συμμετάσχουν του χρόνου στα Κύπελλα Ευρώπης εξέδωσε ο Βόλος, που παράλληλα τόνισε πως «η ΠΑΕ θα ήθελε να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνει ουδέτερη και δεν πρόκειται να 'ανέβει' σε κανένα άρμα».

 «Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα συγχαρητήρια της στις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ευχή όλων μας να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρας μας στην Ευρώπη.

Άλλωστε είναι υποχρέωσή τους μέσω της βαθμολογικής τους συγκομιδής, να βγάλουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.