ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2022 - 21:50

Categories: 

Βόλος για Ευρώπη «πέταξε» και στο Περιστέρι

Σούπερ και στο Περιστέρι ο Βόλος! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου, πήρε την πέμπτη της νίκη στη σειρά στη Super League και συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο!

Στη δεύτερη θέση εκ νέου οι εξαιρετικοί Θεσσαλοί που παίζουν ποδόσφαιρο που… αρέσει, με τον Ατρόμητο να γνωρίζει την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και στο συγκεκριμένο ματς να μην πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Στους 20 βαθμούς έφτασε ο Βόλος, στους 11 παρέμεινε ο Ατρόμητος.

 

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Βόλο να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ατρόμητος ωστόσο στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις, γινόταν αρκετά επικίνδυνος, αλλά οι παίκτες του Κόλμαν τα χαλούσαν διαρκώς στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, έχοντας κακές επιλογές.

Η πρώτη πολύ καλή στιγμή στο ματς άργησε να έρθει. Ήταν στο 39’ και άνηκε στον Βόλο! Ο Μεθκίδα έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει ξυστά από την εστία του Γιαννιώτη. Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα από τον Μαυρομμάτη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Ο Ντέλετιτς όμως πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους Βολιώτες.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα (1-0).

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να απειλεί με τον Φριντζόνσον, ο οποίος βρήκε απέναντί του τον Κλέιμαν. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 54’, όταν ο Οζέγκοβιτς πεσμένος βρήκε τον Τσοκάνη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αυτός γύρισε στον Φερνάντες που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-0.

Στην συνέχεια η ομάδα του Κρις Κόλμαν πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει, αγγίζοντας τη μείωση του σκορ στο 63’. Ο Κλωναρίδης έκανε ένα ωραίο σουτ, ο Κλέιμαν φοβερή επέμβαση, με την μπάλα στην συνέχεια να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι για κακή τύχη των Περιστεριωτών.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι Βολιώτες πάγωσαν το παιχνίδι και περιόρισαν αρκετά τους γηπεδούχους, αφού δεν τους έδιναν τους χώρους που έψαχναν! Μάλιστα, η ομάδα του Μπράτσου ψαχνόταν στην κόντρα ακόμη και για τρίτο γκολ, όμως δεν το βρήκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Κάπως έτσι ο Βόλος έκανε το 5x5, ενώ ο Ατρόμητος υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα του στη σεζόν.