ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

9 February, 2023 - 08:39

Categories: 

ΒΌΜΒΑ και στους Suns o Kevin Durant

Και εκεί που νομίζαμε ότι το trade που έστειλε τον Westbrook στους Jazz, τους Vanderbilt, Beasley και D'Angelo Russel στους Lakers και τον Conley στους Timberwolves θα ήταν το μεγαλύτερο της ημέρας, οι Suns και οι Nets συμφώνησαν σε ανταλλαγή με πρωταγωνιστή τον super star, Kevin Durant.

Συγκεκριμένα, οι Suns παραχωρούν στους Nets τους Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder, τέσσερα picks πρώτου γύρου και ένα pick swap για τον Durant και τον Warren.

Πραγματικά, οι Suns μοιάζουν τρομακτικοί με βασική πεντάδα Paul, Booker, Durant, Craig και Ayton και πολύ πιθανόν να θεωρούνται ως την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στην Δυτική Περιφέρεια αν μείνουν όλοι υγιείς.

Από την άλλη είναι απίστευτο το γεγονός ότι τον Ιανουάριο του 2021 οι Nets είχαν στο roster τους Irving, Durant και Harden και είχαν δημιουργήσει στα χαρτιά μια super team. Διαμάχες εκτός παρκέ και τραυματισμοί ήταν οι παράγοντες ώστε να χαρακτηριστεί αυτό το project ως πλήρες αποτυχία. Από σήμερα η ομάδα από το Brooklyn, αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχος παίχτες αλλά και από αρκετά first round picks τα οποία θα είναι σίγουρα χρήσιμα στα μελλοντικά drafts.

Διοργάνωση: