ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

24 April, 2023 - 13:47

Categories: 

Βύθισε το «κίτρινο υποβρύχιο» στις καθυστερήσεις η Σεβίλλη

Μετά την πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ, η Σεβίλλη πήρε σημαντική βαθμολογική «ανάσα», επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας της Βιγιαρεάλ, χάρι στο γκολ του Ελ-Νεσύρι στις καθυστερήσεις.

Οι Ανδαλουσιανοί έδειξαν καλό πρόσωπο, συνεχίζοντας το σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Προηγήθηκαν στο 34' με τον Ράφα Μιρ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και ισοφάρισαν με την κοντινή προβολή του Πάου Τόρες στο 55'.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ. Αυτός που το πέτυχε, τελικά, ήταν ο Ελ-Νεσύρι, ο οποίος έστειλε το «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» σε πανδαιμόνιο με την κεφαλιά του στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μια νίκη που φέρνει την Σεβίλλη στην 12η θέση και οχτώ πόντους μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Χαμένη ευκαιρία για την Βιγιαρεάλ να ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ νιώθει την «ανάσα» της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο λαιμό της.