ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 October, 2023 - 18:50

Categories: 

Γίνεται «μιντιάρχης» με μυθικό ποσό ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα που επιχειρεί να κεντρίζει επάνω του τα φλας της δημοσιότητας. Από την στιγμή όπου κατέκτησε τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά με το τέλος της καριέρας του να πλησιάζει, φαίνεται πως σκοπεύει να κυριαρχήσει κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο «CR7» αρέσκεται στο να προχωρά σε πολλές επενδύσεις μέχρι τώρα, σε ακίνητα και προϊόντα μόδας και περιποίησης, αλλά πλέον κάνει πραγματικότητα το πιο τολμηρό του βήμα. Θέλοντας ίσως να βαδίσει στα χνάρια του... Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Ρονάλντο ηγείται μιας ομάδας επενδυτών η οποία εξαγοράζει ένα σημαντικό μερίδιο σε όμιλο επικοινωνίας της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα, θα γίνει μέτοχος της CofinaMedia ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους ενημέρωσης στη χώρα του. Η συμφωνία, η οποία έφτασε τα 56,8 εκατομμύρια ευρώ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το CMTV, το κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη χώρα, την πολιτική εφημερίδα «CorreiodaManha», κορυφαία σε πωλήσεις στην Πορτογαλία, αλλά και την αθλητική εφημερίδα «Record».