ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2023 - 18:24

Categories: 

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι παράδειγμα για εμάς»

Τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης έχει  προκαλέσει ο Ολυμπιακός. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις της «αρμάδας» του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν φτάσει στο σημείο αναφοράς.

Τρανή απόδειξη αποτελούν οι δηλώσεις του Σαρούνα Γιασικεβίτσιους  

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανάφερε τον Θρύλο, τονίζοντας πως είναι το παράδειγμα προς μίμηση που δίνει στους παίκτες του.

 

«Δεν ζητάω από την ομάδα μου να είναι σε ένα φανταστικό επίπεδο κάθε βράδυ. Πρέπει όμως να είμαστε συνεπείς. Όπως είπα και στους παίκτες μου, υπάρχουν ομάδες από πάνω μας όπως ο Ολυμπιακός, που είναι παράδειγμα για εμάς. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια του και δεν χαρίζει τίποτα.

 

Αν θέλουμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να κερδίσουμε κάτι, στα κρίσιμα παιχνίδια, σε αυτά που δίνουν τίτλους, δεν μπορείς να κάνεις δώρα. Εμείς δεν μαθαίνουμε από αυτό και ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη που μας κοστίζουν», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Διοργάνωση: