ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 October, 2023 - 00:53

Categories: 

Γιόβετιτς: «Έχουμε πολλές δυνατότητες»

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφαν Γιόβετιτς απέναντι στον ΟΦΗ, αναδεικνύοντας πτυχές της απαράμιλλης ποδοσφαιρικής του ποιότητας. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών, για τη φάση του δεύτερου γκολ, αλλά και για την ομάδα του Πειραιά!

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόβετιτς:

 

Για το πώς νιώθει μετά τη νίκη στο Ηράκλειο: Νιώθω υπέροχα. Ήταν δύσκολο ματς σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε όλους τους αντιπάλους της εδώ. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλες φορές. Δεν μας απείλησε καθόλου ο ΟΦΗ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα απολαύσουμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

 

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: Είμαστε πολλοί στην επίθεση και όλοι θέλουν να παίξουν. Στη θέση που βρέθηκα στο 0-2, είδα τον Ποντένσε που ερχόταν. Καμιά φορά οι ασίστ είναι καλύτερες από το να σκοράρεις. Το σημαντικό είναι να βοηθάς να κερδίζεις.

 

Ομάδα: