ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

20 May, 2023 - 19:08

Categories: 

Γκέλα για την Ουνιόν, έπεσε η Χέρτα

Σημαντική δράση στην προτελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με μάχες στην πρώτη τετράδα, αλλά και στις τελευταίες θέσεις.

 

Χοφενχάιμ - Ουνιόν 4-2

Ήττα εκτός προγράμματος για την Ουνιόν που ηττήθηκε στο Σίνχαϊμ από την Χοφενχάιμ και δεν κλείδωσε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χοφενχάιμ έπιασε απροετοίμαστους τους φιλοξενούμενους και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 36', ενώ η Ουνιόν μείωσε με τον Ντόεκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν άφησαν περιθώρια για ανατροπή και πέτυχαν αλλά δύο γκολ μετά την ανάπαυλα, με τους Κράμαριτς και στο 89' και 90+5' αντίστοιχα. Οι Βερολινέζοι είχαν μειώσει στο 90+4', αλλά το γκολ του Λαϊντούνι δεν ήταν αρκετό για να γλυτώσουν την ήττα.

Ισοβαθμία Ουνιόν και Φράιμπουργκ στην τέταρτη θέση, ενώ η Χοφενχάιμ εξασφάλισε την παραμονή της με την νίκη αυτή.

 

Βέρντερ Βρέμης - Κολωνία 1-1

Στην πρώτη κατηγορία θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν Βέρντερ και Κολωνία, που αρκέστηκαν στην μεταξύ τους ισοπαλία στην Βρέμη.

Ισορροπημένο παιχνίδι, με τους «τράγους» να προηγούνται στο 36' χάρι στο γκολ του Τίγκες στο 36', ενώ οι «πράσινοι» απάντησαν με τον Σμιντ στο 73'.

 

Χέρτα Βερολίνου - Μπόχουμ 1-1

Η Χέρθα είναι η πρώτη ομάδα που αποχαιρετά την Μπουντεσλίγκα για φέτος, μετά την ισοπαλία εναντίον της Μπόχουμ στο Βερολίνο.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν μόνο την νίκη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και φαίνονταν ότι θα το πετύχαιναν, αφού ο Τουσάρ τους έβαλε μπροστά στο 63'. 

Η Μπόχουμ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε με το γκολ του Σλότεμπεργκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, «σπάζοντας» τις καρδιές των Βερολινέζων.

 

Σάλκε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2

Ισοπαλία και στο Γκεζελκίρχεν, όπου η Σάλκε κέρδισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην μάχη της παραμονής.

Οι «μεταλλωρύχοι» προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τερόντε, αλλά η Άιντραχτ γύρισε τούμπα το παιχνίδι, με τα γκολ των Καμάντα και Τούντα στο 21' και το 59'.

Η Σάλκε, βέβαια, δεν τα παράτησε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 85', χάρι στον Σεμπάστιαν Πόλτερ.

Στους 31 η Σάλκε, κρατά την θέση του πλέι-οφ υποβιβασμού, έναν πόντο κάτω από την Μπόχουμ.