ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 11:15

Categories: 

Γκέλα για την Ρόμα, μεγάλο διπλό και κερδισμένη η Αταλάντα

Ισόπαλη 1-1 έμεινε η Ρόμα απέναντι στην Λέτσε με τους Ρωμαίους να μην πραγματοποιούν μια καλή εμφάνιση και να χάνουν έδαφος στην μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. 

Η Λέτσε ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιμπάνεθ δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και σημείωσε το αυτογκόλ κατά της ομάδας του. Η Ρόμα όμως είχε άμεση απάντηση με τον Ντιμπαλα ο οποίος στο 14' από το σημείο του πέναλτι, ισοφάρισε 1-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Είχε την ευκαιρία η Ρόμα να ανέβει στην 3η θέση όμως η ισοπαλία την έκανε να παραμείνει στην 5η με 41 βαθμούς. Η Λέτσε, αντίθετα, δείχνε σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές και πλέον βρίσκεται ασφαλής στην 13η θέση με 24 βαθμούς

Το πιο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Λάτσιο και την Αταλάντα μέσα στο Ολίμπικο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα έχοντας ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ κάτι που έγινε στο 23' χάρη στο υπέροχο σουτ το Ζαππακοστα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού σταθεροποιήθηκε από εκείνο το σημείο με την Λάτσιο να κρατάει μπάλα και να κάνει συχνές επισκέψεις στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να απειλήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά από το πρώτο με την Λάτσιο να είναι αυτή με την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας χώρους για το γκολ της ισοφάρισης οι οποίοι όμως δεν βρέθηκαν. Αντίθετα, στο 65' η Αταλάντα έκλεψε την μπάλα στο χώρου του κέντρου και ο Χοσλουντ ύστερα από το γύρισμα του Λουκμαν, διπλασίασε τα τέρματα για την Αταλάντα και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Γνωρίζοντας την γκέλα της Ρόμα από πριν, και οι δύο ομάδες ήθελαν αυτή την νίκη καθώς θα την περνούσαν στο βαθμολογικό πίνακα. Η Αταλάντα ήταν αυτή που το κατάφερε εν τέλει και έτσι ανέβηκε στην 3η θέση με 41 βαθμούς ενώ η Λάτσιο έχασε την ευκαιρία και παρέμεινε 6η στους 39.