ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

24 September, 2023 - 02:21

Categories: 

Γκέλες και απογοήτευση για Λάτσιο και Γιουβέντους

 

«Στοπ» στην Λάτσιο έβαλε η Μόντσα, υποχρεώνοντας την στην μεταξύ τους με 1-1 ισοπαλία στο «Ολίμπικο».

Οι «λατσιάλι» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 12', με τον Ιμόμπιλε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έβγαλαν αντίδραση και στο 36', ο Γκαλιαρντίνι έβαλε την Μόντσα πίσω στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες αξιόλογες στιγμές, αλλά να μην βρίσκουν το νικητήριο γκολ.

Έτσι, η Λάτσιο συνεχίζει το απογοητευτικό της ξεκίνημα, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, έναν λιγότερο από την Μόντσα.

 

 

Θύμα... έκπληξης έπεσε νωρίτερα η Γιουβέντους, που γνώρισε την ήττα με 4-2 στην έδρα της Σασσουόλο.

Οι «νεροβέρντε» προηγήθηκαν στο 12', όταν ο Σέζνι δεν κατάφερε να μπλοκάρει το δυνατό σουτ του Λοριαντέ. Η Γιουβέντους βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 21' χάρι στο αυτογκόλ του Ματίας Βίνια, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του υπό την πίεση του Μακένι.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, αφού στο 41', ο Μπεράρντι «έπιασε» ένα όμορφο μονοκόμματο πλασέ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Πολωνό κίπερ.

Οι παίκτες του Αλέγκρι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφεραν ξανά το ματς στα ίσα με τον Κιέζα στο 78'.

Η Σασσουόλο, όμως, ήταν αυτή που είπε την «τελευταία λέξη» στο παιχνίδι. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πιναμόντι με ένα αριστοτεχνικό σουτ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά για τρίτη φορά. Οι ελπίδες των «μπιανκονέρι» έσβησαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γκάτι πλάσαρε στην δική του εστία, έπειτα από πάσα του Σέζνι.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η «Μεγάλη Κυρία» έχασε την ευκαιρία να περάσει την Λέτσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Σασσουόλο πέτυχε την δεύτερη φετινή της νίκη και «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση.