ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 March, 2023 - 18:29

Categories: 

Γκαγκάτσης: «Ο Μπένετ μας έδειξε μηνύματα διαιτητή που… αυτο-προτεινόταν για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»!

 

Αποκάλυψη-βόμβα έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση των ομάδων με τον Στιβ Μπένετ!

Ο CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέφερε καταγγελία του Άγγλου αρχιδιαιτητή (την οποία μάλιστα συνόδευσε με επίδειξη μηνυμάτων στο κινητό του) ότι ξένος ρέφερι επικοινώνησε μαζί του, ώστε να… αυτο-προταθεί για το ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής των playoffs με τον Ολυμπιακό.

 

 

 

 

«Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Γκαγκάτσης για τη σύσκεψη.

Και συνέχισε:

«Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία-αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ’ όνομά του, ο οποίος αυτό-προτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι' αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν' αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος».

Στο κλείσιμο των δηλώσεων του, ο Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ν’ αφήσει έτσι ένα τόσο σοβαρό θέμα, λέγοντας:

«Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτό-προτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα».

 

Ομάδα: