ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 February, 2023 - 17:52

Categories: 

Γκολάρες, νεύρα, μαγικός Γιαχανμπακς και Χ στο De Kuip, νίκη για την Γκοου Αχέντ Ιγκλς

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ολλανδία, η ΠΣΒ Αϊντχόφεν έφτασε κοντά σε μια σπουδαία νίκη στο γήπεδο της Φέγενορντ όμως τα δύο γκολ του Γιαχανμπακς διαμόρφωσαν το τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι γρήγορα στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Γκάζι μετά από ασίστ του Τσάβι Σίμονς. Η Φέγενορντ όφειλε μπροστά στους 50 χιλιάδες οπαδούς της να αντιδράσει αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν αποτέλεσαν μεγάλο κίνδυνο για την εστία του Μπενίτεθ.

Η Φέγενορντ συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Μπενίτεθ με 3 καθοριστικές επεμβάσεις στα σουτ των Τιμπερ και Χιμένεθ στο 57' και 60', κράτησε το μηδέν για τους "χωριάτες". Τα πράγματα έμοιαζαν λίγο καλύτερα για την Φέγενορντ με την απευθείας κόκκινη του Ομπισπο στο 65' αλλά η αντεπίθεση της Αϊντχόφεν στο 68' οδήγησε σε δεύτερο τέρμα με τον νεοφερμένο Θοργκαν Αζάρ. Η Φέγενορντ τα έπαιξε όλα για όλα και ισοφάρισε, στην αρχή με την κεφαλιά του Τζαχαμπανκς στο 81' ενώ ο ίδιος στο 90+5' με μακρινό σουτ έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Πέρα από την νίκη που έχασε η Αϊντχόφεν μέσα από τα χέρια της, έχασε και την 2η θέση και παρέμεινε 4η, ενώ η Φέγενορντ στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς δείχνει να είναι το αφεντικό για τον τίτλο.

Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας ώρας, η Γκοου Αχεντ Ιγκλς πέτυχε μια δυσκολη εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ναιμεγκεν. Το γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Στοκερς στο 33' μετά από κακή λειτουργία της αντίπαλης άμυνας.

Σημαντική νίκη για την Γκοου Αχεντ καθώς άνοιξε την διαφορά στους 5 βαθμούς, από τις τελευταίες θέσεις ενώ η Ναιμεγκεν παρέμεινε στην 10η θέση με 23 βαθμούς.