ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

26 August, 2023 - 10:16

Categories: 

Γκολ, θέαμα αλλά χωρίς νικητή στο Ναντ - Μονακό

Τρίτη αγωνιστική για την Ligue 1 της Γαλλίας, με την αυλαία να ανοίγει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ναντ και την Μονακό μέσα στην έδρα της πρώτης. Οι δύο ομάδες ήταν τρομακτικά εύστοχες και προσέφεραν ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς νικητή όμως, καθώς το τελικό σφύριγμα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 3-3.

Η γηπεδούχος Ναντ ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 4' κέρδισε πέναλτι και ο Μοχάμεντ ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ. Η Μονακό προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 15ο λεπτό, η Ναντ ξαναχτύπησε με τον Καστεγιετο για το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά, η Μονακό ήταν κυρίαρχη και ο Μιναμινο, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, στο 27' μείωσε για το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι πήρε μια μορφή "deja vu" καθώς και πάλι ο Μοχάμεντ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, εκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Αυτή την φορά όμως η Μονακό, πρόσεξε τα αμυντικά της καθήκοντα, ενώ παράλληλα μείωσε με τον Μπεν Γιεντερ στο 58'. Η Ναντ είχε μείνει πίσω, ενώ έψαχνε πολύ το γκολ η Μονακό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για το 3-3. Τελικά, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 85', χάρη στο τέρμα του Μποαντου, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή δευτερόλεπτα πριν.

Πρώτος βαθμός για την Ναντ στο φετινό πρωτάθλημα η οποία αρχίζει σιγά σιγά και βρίσκει τα πατήματα της, ενώ η Μονακό μετά το 2/2, έμεινε στους εφτά βαθμούς και στην κορυφή του πίνακα, έστω και προσωρινά.