ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 August, 2023 - 23:08

Categories: 

Γκολ, θέαμα και στο τέλος... «Χ» στο πρώτο παιχνίδι της Super League

Φανταστική αρχή στην Σούπερ Λιγκ!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Λαμία προηγήθηκε δύο φορές και ο Βόλος ισοφάρισε εις διπλούν, με τις δύο πλευρές να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

 

Το ματς

Οι Βοιωτοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Μαρτίνεθ να αναγκάζει τον Σιαμπάνη σε ενστικτώδη επέμβαση στο 11'.

Ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου ήταν γρήγορος με τις δύο ομάδες να παίζουν γρήγορο και αποφασιστικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, είχαν και δοκάρι με τον Τσιλούλη λίγο πριν την ανάπαυλα.

 

• Τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την Λαμία να φτάνει μια ανάσα πριν τον γκολ, όταν ο Τζανετόπουλος έδιωξε πλασέ του Καρλίτος πάνω στην γραμμή.

Οι Βοιωτοί πήραν το προβάδισμα που δικαιούνταν - με βάση την εικόνα του παιχνιδιού - στο 55'. Ο Κρούζλιακ ανέτρεψε τον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή και ο Καρλίτος δεν αστόχησε, κάνοντας το 0-1.

Ο Βόλος, ωστόσο, απάντησε άμεσα με τον Σιέλη να ισοφαρίζει με εξαιρετική «καρφωτή» κεφαλιά στο 58'.

Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, δεν κράτησε πολύ, καθώς η άμυνα τους αδράνησε δύο λεπτά μετά, αφήνοντας τον Σλίβκα να φτάσει ανενόχλητος στην μικρή περιοχή και να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Λαμία.

 

• Ο Άλχο έσωσε τον βαθμό για τον Βόλο

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Λαμία θα έπαιρνε τους τρεις πόντους, ακριβώς στο 90', ο Νικολάι Άλχο εξαπέλυσε μια «βολίδα» που νίκησε τον Νάγκι για το 2-2.

Τα τελευταία λεπτά ήταν «ροντέο», αλλά η ισοπαλία έμεινε, τελικά, μέχρι το τέλος.