ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 March, 2022 - 14:54

Categories: 

Γκουαρντιόλα: «Έκανε κάτι ηλίθιο ο Γουόκερ»

Την έντονη αγανάκτησή του για  συμπεριφορές σαν του Κάιλ Γουόκερ -ακόμα και αν πρόκειται για δικό του παίκτη- εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Παρόλο που έχουν περάσει τρεις μήνες από την κλωτσιά του Άγγλου μπακ στον Αντρέ Σίλβα της Λειψίας (στο ματς των ομίλων του Champions League) ο Καταλανός παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν τον έχει… συγχωρήσει:

«Έκανε κάτι ηλίθιο και αξίζει την τιμωρία. Δεν μου άρεσε καθόλου η ενέργειά του. Είμαι ακόμα θυμωμένος μαζί του και το ξέρει», είπε ο Γκουαρντιόλα. Και κατέληξε εξίσου χαρακτηριστικά:

«Ο Κάιλ είναι πολύ σημαντικός για μας, είδατε πώς έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Έκανε ό,τι έκανε με τη Λειψία ενώ απέμενε ελάχιστος χρόνος και αξίζει την ποινή που του επιβλήθηκε. Ο σύλλογος έκανε έφεση, αλλά εγώ δεν συμφώνησα. Ελπίζω ότι έμαθε το μάθημά του. Αξίζει και τις τρεις αγωνιστικές της ποινής».