ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 August, 2022 - 15:53

Categories: 

Γκουαρντιόλα: «Είναι σίγουρος και φιλόδοξος ο Χάαλαντ!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουέστ Χαμ στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως η φιλοδοξία και ο ζήλος είναι σημαντικά κομμάτια. Ο Νορβηγός σκόραρε δις με τα ''σφυριά'' και πέταξε από πάνω του... τα επικριτικά σχόλια για την τεράστια χαμένη ευκαιρία με την Λίβερπουλ στο Community Shield.

«Ξέρω πώς χειρίστηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ τις πολλές επικρίσεις τις τελευταίες ημέρες. Ήταν πραγματικά ήρεμος και συνέχισε να προπονείται καλά. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν του κάνουμε απίστευτα κομπλιμέντα. Ο τρόπος που έπιασε τη μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, μου άρεσε. Ήταν πολύ άμεσος. Νομίζω ότι, αν κάποιος από τους συμπαίκτες του προσπαθούσε να του πάρει την μπάλα, θα τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο! Είμαι αρκετά σίγουρος γι' αυτό και αυτό είναι καλό σημάδι, έτσι δεν είναι; Ο Χάαλαντ είναι σίγουρος και φιλόδοξος. Μετά, έχει καλή νοοτροπία. Και φυσικά σκόραρε», ήταν τα λόγια του άλλοτε προπονητή της Μπαρτσελόνα.