ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 November, 2023 - 19:25

Categories: 

Γκριγκόνις: «Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα σε ό,τι χρειάζεται»

Για την επερχόμενη (23/11, 21:15) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βαλένθια για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μίλησε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αρχικά τόνισε ότι περιμένει ένα άσχημο για το μάτι παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε ότι προσπαθεί να έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Βαλένθια: «Είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της EuroLeague, αλλά παράλληλα η χειρότερη στην επίθεση. Οπότε περιμένω ένα άσχημο -για το μάτι- παιχνίδι, με πολλές επαφές. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά σε γενικές γραμμές περιμένω έναν σκληρό αγώνα».

Για το πού πρέπει να εστιάσει ο Παναθηναϊκός: «Αυτό που είδα είναι πως δεν παίζει up tempo η Βαλένθια, ο Κρις Τζόουνς ελέγχει τον ρυθμό, ως ομάδα παίζουν πολύ επιθετικά στην άμυνα, είναι σκληροί παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό πνευματικά και, φυσικά, αγωνιστικά».

Για το αν νιώθει κι ο ίδιος ότι παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: «Δεν ξέρω. Για να είμαι ειλικρινής, απλά κάνω τη δουλειά μου. Ο κόουτς με βάζει να παίξω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, σε ό,τι χρειάζεται. Αν είναι να παίξω άμυνα, ή να σκοράρω από την περιφέρεια, ή να κάνω τη διείσδυση και να πασάρω την μπάλα. Αν ο κόουτς αυτό θέλει, θα προσπαθήσω να το κάνω. Κι αν αυτό βοηθάει την ομάδα να κερδίζει, τότε είναι όλα καλά. Προσπαθώ να έχω πάντα αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνω, κάποιες φορές λειτουργεί, κάποιες άλλες όχι».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας: «Ελάτε και απολαύστε το μπασκετικό θέαμα. Ελπίζω πως θα περάσετε όμορφα και θα πάρουμε τη νίκη».

 

Ομάδα: