ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

9 June, 2023 - 02:54

Categories: 

Γλίτωσε τα χειρότερα...

Πρόβλημα στο πίσω μέρος του γόνατος υπάρχει για τον Σάσα Βεζενκοφ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Βούλγαρος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο δεξί του γόνατο και έτσι βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών του Αμαρουσίου όπου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να υπάρχει μια ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Κάπως έτσι λοιπόν το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Βεζενκοφ υπέστη οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του εσω κνημαιου κονδύλου δεξιού γονάτου. Kάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Βεζένκοφ

Πολλές κακοτυχίες μαζεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης για τον Ολυμπαικό στον δεύτεριο τελικό του ΟΑΚΑ. Μέσα σε όλα , ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο MVP του φετινού Ολυμπιακού και της Ευρωλίγκα αποχώρησε υποβασταζόμενος το παρκέ του ΟΑΚΑ και με πόνους στο γόνατο έπειτα από πτώση του στην ρακέτα του Παναθηναϊκού στο 27’ . Με άμεση συνέπεια η αγωνία όλων στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας να είναι έκδηλη.

Όπως ενημέρωσε η πειραϊκή ΚΑΕ ο 27χρονος φόργουορντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να  διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

 

 

Ομάδα: