ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2023 - 19:32

Categories: 

Γραμματικός: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

 

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (16/12), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, όπου  αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για την εξ' αναβολής 3η αγωνιστική της Handball Premier, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο.

 

Φέτος, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο «Δαΐς», στον τελικό του Super Cup και επικράτησε με 26-25, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι μρ τους «κιτρινόμαυρους» ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, τόνισε τα εξής: «Ένα παιχνίδι έχει απομείνει για να τελειώσει ο πρώτος γύρος, ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα έχει βγάλει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, οπότε ελπίζω και θέλω και αύριο, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να καταθέσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας, πιστεύω όλα να πάνε καλά, να ευχαριστηθεί θέαμα ο κόσμος του χάντμπολ. Είμαστε 100% έτοιμοι και θα δώσουμε το μάξιμουμ, για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ο τελευταίος αγώνας για το 2023, θέλουμε μια καλή εμφάνιση, ώστε να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά και για να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά».

 

Ομάδα: