ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Aγγελος Παγούνας

8 December, 2022 - 14:38

Categories: 

Γυρνάει σελίδα ο Παναιτωλικός, τέλος εποχής για τον Κωστούλα.

Αλλαγή ιδιοκτησίας πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Αγρινίου. Συγκεκριμένα ο Φώτης Κωστούλας - έπειτα από 17 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά της ομάδας- αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του "Τιτόρμου" παραχωρώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Αμερικανο -με Πολωνικές ρίζες- επιχειρηματία , Μάτσιεκ Καμίνσκι.Επισημαίνεται πως προτεραιότητα για τον Κωστούλα, ήταν η ομάδα να δοθεί σε πρόσωπο άξιο εμπιστοσύνης το οποίο θα έχει το οικονομικό υπόβαθρο να διασφαλίσει τις τύχες του συλλόγου αλλά και να δώσει χαρά και αισιοδοξία στους απανταχού φίλους των κιτρίνων, μέρος των οποίων είχε βρεθεί σε ρήξη με τον Κωστούλα αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Άξιο αναφοράς, είναι πως το όνομα του Καμίνσκι είχε ακουστεί τον Σεπτέμβριο ως πιθανός αγοραστής της Έβερτον με μία πρόταση που προσέγγιζε τα 400.000.000 ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικώς, με τον αμερικανό επιχειρηματία να ετοιμάζεται να γίνει πλέον ιδιοκτήτης ο πρώτος ξένος ιδιοκτήτης ομάδος Superleague.