ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 November, 2023 - 17:53

Categories: 

Δέσμευση Σαββίδη: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα το κάνω!»

 

Το σύνθημα για Νέα Τούμπα και προπονητικό έδωσε στο ΔΣ του ΠΑΟΚ την Τρίτη (7/11) ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, μια φράση του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικιών φαντάζει και ενδεικτική των προθέσεών του.

«Ακόμα και αν χρειαστεί να πουλήσω μια εταιρία μου, το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα το κάνω, όπως έχω υποσχεθεί και στον τελευταίο φίλαθλο που έχω συναντήσει σε ολόκληρη τη γη», τόνισε χαρακτηριστικά για το νέο γήπεδο του «δικεφάλου του Βορρά» ο Ιβάν Σαββίδης.

 

Σύνθημα για Νέα Τούμπα και προπονητικό από Σαββίδη στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ: «Να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει»

Υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη συνεδρίασε το Δ.Σ του ΠΑΟΚ, με την ατζέντα να είναι γεμάτη από σημαντικά θέματα.

«Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την προεδρεία του Ιβάν Σαββίδη. Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν για τα θέματα ευθύνης τους.

μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης στην ομάδα και συμφωνήθηκε το σχέδιο ενεργειών στο εξής, ανά τομέα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «Δικέφαλου του βορρά».

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το θέμα των υποδομών, με τις ανακοινώσεις για το προπονητικό κέντρο να είναι προ των πυλών. Όσον αφορά τη Νέα Τούμπα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι το σχέδιο θα προχωρήσει παρά τα εμπόδια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε πως «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν ότι πρέπει να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς» και αναφέρθηκε στη διάθεση που υπάρχει για ενίσχυση τον Γενάρη, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο για μάχες που άλλαξαν το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη για συσπείρωση στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και στο περιβάλλον της: «Η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους»

 

 

Ομάδα: