ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2023 - 23:17

Categories: 

Δίκαιη ισοπαλία στην Έμεν, έσωσαν την Ουτρέχτη Δουβίκας και Μπάρκας

Ένα όμορφο παιχνίδι εξελίχτηκε στο γήπεδο της Έμεν, η οποία ήρθε ισόπαλη με την Φίτεσε 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Μανχοφ ενώ στο 38' μετά από κούρσα, ο Αρκους έγραψε το 0-2 για τους κιτρινόμαυρους. Η Εμεν, μείωσε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Ασεχναουν. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκαν με αυτογκόλ του Οροζ στο 87'. Η απογοητευτική σεζόν της Φίτεσε συνεχίζεται καθώς παρέμεινε στην 12η θέση με 20 βαθμούς ενώ η Εμεν βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από την 17η Καμπούρ.

Στην Ουτρέχτη, ο Αναστάσιος Δουβικας από το σημείο του πέναλτι στο 69' άνοιξε το σκορ απέναντι στην Χέρενφεν. Η Χέρενφεν, δεν τα έβαλε κάτω και πίεσε για το γκολ αλλά ο Βασίλης Μπάρκας με σημαντικές επεμβάσεις, έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του. Με το τρίποντο αυτό, η Ουτρέχτη ανέβηκε στους 33 βαθμούς και αύξησε την διαφορά της από την 8η Χέρενφεν στους 6.