ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 April, 2023 - 18:34

Categories: 

Δίχως προβλήματα οι ασταμάτητοι Celtics, ισοφάριση για Cavaliers και Suns

Τα playoffs του ΝΒΑ συνεχίστηκαν και σήμερα τα ξημερώματα με τις τρεις αναμετρήσεις με τους γηπεδούχους και στις τρείς να επικρατούν οι γηπεδούχοι.

Αρχή με το TD Garden και τους Boston Celtics οι οποίοι νίκησαν εύκολα τους Atlanta Hawks με 119-106 και έκαναν το 2-0 της σειράς. Γενικά, η ομάδα του Trae Young αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απέναντι στο γρήγορο ρυθμό που αγωνίζονται οι Celtics ενώ και ο ίδιος ο Young δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο. Από την άλλη, Tatum και White ήταν καταιγιστική με 29 και 26 πόντους αντίστοιχα ενώ ο πρώτος συγκέντρωσε και 10 ριμπάουντ κάνοντας το double - double. Η σειρά ταξιδεύει στην Atlanta πλέον και οι Hawks οφείλουν να βρούνε λύσεις αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την ανατροπή.

Μένουμε στην ανατολική περιφέρεια και συγκεκριμένα στους Cleveland Cavaliers οι οποίοι υπερασπίστηκαν την έδρα τους και με παράγοντα την καλή τους άμυνα, κέρδισαν 107-90 τους New York Knicks. Σημαντική νίκη για να ισοφαρίσουν την σειρά με τον Garland να ηγείται στο πίνακα των σκόρερ με 32 πόντους ενώ 24 προσέθεσε από τον πάγκο ο Levert. Για τους ηττημένους Knicks Brunson και Randle ξεχώρισαν αλλά οι 44 πόντοι τους αθροιστικά δεν ήταν αρκετοί για να κάνουν το δεύτερο break και έτσι όλα στην σειρά, παραμένουν ανοιχτά.

Τέλος, οι Phoenix Suns έκαναν το 1-1 απέναντι στους Clippers επικρατώντας στην Arizona με 123-109. Ο Leonard και ο Westbrook ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι και βρισκόταν σε πολύ καλά βραδιά αλλά ο Booker έστησε το δικό του show και σημείωσε 38 πόντους με 9 ασίστ. Συμπρωταγωνιστής ήταν και ο Durant με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ισοφάριση και στα επόμενα δύο παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στο Los Angeles η σειρά θα γίνει πιο ξεκάθαρη.

Οι σημερινές αναμετρήσεις:

Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers (0-1) (2:30)

Milwaukee Bucks - Miami Heat (4:00) (0-1)

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves (5:00) (1-0)

 

Διοργάνωση: