ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2023 - 14:53

Categories: 

Δανεικός στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ. Ένας από τους παίκτες που άλλαξαν στρατόπεδο είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο με την προοπτική δανεισμού για τους πέντε επόμενους μήνες.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον 21χρονο χαφ να μετακομίζει στους Περιστεριώτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, που είχε αποκτηθεί από τους Πρωταθλητές Ελλάδας το καλοκαίρι του 2021 το τελευταίο διάστημα δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Μίτσελ. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί στους Περιστεριώτες ως δανεικος, ώστε να πα΄ρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό.

Την πρώτη του σεζόν έφτασε τις 40 συμμετοχές, σημειώνοντας πέντε τέρματα και ισάριθμες ασίστ. Τη φετινή περιορίστηκε στις 11, σκοράροντας μία φορά στα προκριματικά του Europa League (στο εκτός έδρας 2-2 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας).

 

 

Ομάδα: