ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

21 September, 2023 - 00:07

Categories: 

Δεν άφησε κανένα περιθώριο η Άρσεναλ, ισόπαλες Σεβίλλη και Λανς

Οι ευρωπαϊκές βραδιές του Champions League ξεκίνησαν αυτή εβδομάδα με την πρεμιέρα να γίνεται στο Β όμιλο με την Άρσεναλ να επικρατεί 3-0 της Αϊντχόφεν, ενώ η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με την Λανς.

Αρχή στο Emirates, εκεί που η Άρσεναλ με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό, έκανε την καλύτερη γιορτή για την επιστροφή της ομάδας στο Champions League ύστερα από 6 χρόνια. Οι κανονιέρηδες προηγήθηκαν με τον Σάκα στο 8ο μόλις λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 20' πασαρε στον Τροσαρ για το 2-0. Η Αϊντχόφεν, προσπάθησε να βγει μπροστά και να δημιουργήσει παιχνίδι αλλά στην κόντρα, η Άρσεναλ έκανε το 3-0 με ένα υπέροχο γκολ από τον Χεσούς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει αισθητά καθώς η Άρσεναλ έκανε εξοικονόμηση δυνάμεων, ενώ η αποκαρδιωτική Αϊντχόφεν δεν μπορούσε να απειλήσει. Στο 70', ο Οντεγκαρντ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 4-0.

Η Άρσεναλ επιβεβαίωσε τον λόγο που θεωρείται φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Η Αϊντχόφεν από την άλλη, περίμενε καλύτερη αρχή στην διοργάνωση αλλά ακόμα η υπόθεση πρόκριση δεν είναι χαμένη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σεβίλλη μπροστά στους οπαδούς της, αν και ξεκίνησε το παιχνίδι ιδανικά για αυτήν, δεν κατάφερε να νικήσει την Λανς η οποία αγωνίστηκε στο Champions League ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Οκαμπος πριν το δεκάλεπτο έκανε το 1-0 αλλά η Λανς ισορρόπησε και ισοφάρισε με τον Φουλγκινι στο 24'. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός με την Σεβίλλη να κυριαρχεί αλλά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρούνε το γκολ που θα έδινε το τρίποντο. 

Στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου, στις 3 Οκτωβρίου, η Λανς υποδέχεται την Άρσεναλ ενώ στο Αϊντχόφεν και στο "Phillips Stadion" θα ταξιδέψει η Σεβίλλη.