ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

26 February, 2023 - 19:44

Categories: 

Δεν έχασε μόνο τον αγώνα αλλά ίσως και τον τίτλο η Ίντερ, θριαμβευτική νίκη για την Σαλερνιτάνα

Μεγάλη έκπληξη έκανε η Μπολόνια η οποία επικράτησε της Ίντερ με 1-0 και έτσι κάνει ακόμα πιο δύσκολο το κυνήγι της Ίντερ για την κορυφή.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ αν και αποτελεί ξεκάθαρα μια πιο ποιοτική ομάδα δεν κατάφερε να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο καθώς η Μπολόνια ήταν αρκετά καλή και σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε. Επομένως, όσο ο χρόνος στον αγώνα περνούσε, η Ίντερ έδειχνε όλο και πιο αγχωμενη ενώ αντίθετα, η Μπολόνια φαινόταν ότι μπορούσε να πάρει το τρίποντο. Ετσι και έγινε καθώς ο Ορσολινι στο 76' ύστερα από εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Σουτεν έκανε το 1-0 και έδωσε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.

Με αυτή την νίκη, η Μπολόνια ανέβηκε στην 7η θέση με 35 βαθμούς και απέκτησε κάποιες ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη. Από την άλλη η Ίντερ παρέμεινε 2η αλλά πλέον η διαφορά από την πρώτη Νάπολι ειναι σχεδόν απλησίαστη.

Την ίδια ώρα, η Σαλερνιτάνα πέτυχε εμφατική νίκη απέναντι στην Μόντσα με 3-0. Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα με τον Κουλιμπαλι στο 51' και με τον Κάστανο στο 65'. Τέλος το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καντρεβα στο 71'. 

Νίκη ανάσα για την Σαλερνιτάνα η οποία ανέβηκε στην ασφαλής για την ώρα 16η θέση με 24 βαθμούς ενώ η Μόντσα παρέμεινε στην μέση του πίνακα με 29 βαθμούς.