ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

5 April, 2023 - 00:38

Categories: 

Δεν βλέπονται Τσέλσι και Λίβερπουλ, «ανάσα» για την Λιντς

Με την απογοητευτική εικόνα των δύο ομάδων να μην αλλάζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», Τσέλσι και Λίβερπουλ «κόλλησαν» στο 0-0 για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, αλλά ήταν εξαιρετικά σπάταλοι μπροστά στην αντίπαλη εστία, με τους Χάβερτζ και Φέλιξ να χάνουν τις περισσότερες. Ο Γερμανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 51', αλλά οι πανηγυρισμοί κοπηκαν γρήγορα, καθώς η μπάλα είχε βρει στο χέρι του.

Λίγα πράγματα και για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, με τους «Ρεντς» να δοκιμάζουν τον Κέπα κυρίως με μακρινά σουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι Τσέλσι και Λίβερπουλ δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία 390 λεπτα που έχουν παίξει στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Στην μέση της βαθμολογίας, εξακολουθούν να βασανίζονται οι δύο ομάδες που διανύουν μακράν τις χειρότερες σεζόν τους τα τελευταία χρόνια.

 

Λιντς - Νότινγχαμ Φόρεστ 2-1

Τεράστια νίκη στην μάχη της παραμονής πήρε η Λιντς που κέρδισε με ανατροπή 2-1 την Φόρεστ στο «Έλαντ Ρόουντ». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12' με του Μανγκαλά, αλλά τα «παγόνια» έφεραν τούμπα το παιχνίδι χάρι στα γκολ των Χάρισον και Σινιστέρα στο 20' και το 45+1' αντίστοιχα. 

Με αυτό τον τρόπο, ανέβηκαν στην 13η θέση, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω την Φόρεστ.

 

Λέστερ - Άστον Βίλα 1-2

Αν και καρδιοχτύπησε στο τέλος, η Άστον Βίλα βρήκε το γκολ που χρειάζονταν με τον Μπερνάντ Τραορέ να της χαρίζει την νίκη στο 87'. Οι «κλάρετς» είχαν προηγηθεί στο 24' με τον Γουότκινς, ενώ η Λέστερ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπαρνς.

 

Μπόρνμουθ - Μπράιτον 0-2

Εύκολο έργο για την Μπράιτον που επικράτησε με 0-2 της Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι» της Μπόρνμουθ. Τα γκολ σημείωσαν οι Φέργκιουσον και Ενσίσο στο 27' και το 90+1' αντίστοιχα.