ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

2 May, 2023 - 09:46

Categories: 

Δεν πέφτουν στην έδρα τους οι Nuggets, break των 76ers με εκρηκτικό Harden

Ύστερα την πρόκριση των Warriors απέναντι στους Kings μετά από 7 παιχνίδια, η δράση στο ΝΒΑ συνεχίζεται με τους αγώνες για τα ημιτελικά κάθε περιφέρειας με 2 αγώνες σήμερα.

Ξεκινάμε με το 2-0 των Nuggets απέναντι στους Suns με 97-87. Η σειρά είχε ξεκινήσει χωρίς κάποιο φαβορί, η διπλή νίκη όμως των Nuggets στην έδρα τους, τους βάζει για τα καλά σε θέση οδηγού στην σειρά. Το παιχνίδι ήταν κοντά στο σκορ ενώ στην τρίτη περίοδο, οι Suns βρέθηκαν να νικάνε. Η τέταρτη περίοδος φάνηκε όμως κρίσιμη καθώς οι Nuggets δέχτηκαν μόλις 14 πόντους, σκοράροντας 27 αντίστοιχα, παίρνοντας έτσι την νίκη. Ο Jokic ήταν απολαυστικός με 39 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ παρά την κακή βραδιά του Murray, Gordon και Pope έκαναν step up με 16 και 14 πόντους. Για τους Suns, o Booker πραγματοποίησε άλλο ένα καλό παιχνίδι στα φετινά playoffs με 35 πόντους ενώ ο Durant πέτυχε άλλους 24. Όμως, τα υπόλοιπα "όπλα" του Monty Williams, δεν στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα. Η σειρά τώρα ταξιδεύει στo Phoenix με το καθήκον των Suns να κάνουν το 2/2 ώστε να φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία.

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι 76ers μέσα στην έδρα των Celtics, επικρατώντας με 115-119 και γράφοντας το 0-1 στην σειρά. Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια των ημιτελικών είναι αυτό ανάμεσα των Celtics και των 76ers, ενώ με το break των δεύτερων, η σειρά γίνεται και πιο ανατρεπτική. Χέρι - Χέρι πήγαιναν οι ομάδες μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Harden, ο οποίος ήταν και MVP των φιλοξενούμενων σκοράροντας 45 πόντους, με ένα μεγάλο τρίποντο έστειλε το ματς στο 115-117 με 9 δευτερόλεπτα να απομένουν. Οι Celtics αν και είχαν σε αρκετά καλές ημέρες τους Tatum, Brown και White, δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον Harden ο οποίος μπήκε στα παπούτσια του απόντα Embiid. Ακόμα ένα παιχνίδι στο TD Garden πριν η σειρά πάει στην Philadelphia, με τους Celtics να καίγονται ώστε να πάρουν την εντός έδρας νίκη και να κάνουν το 1-1.

Οι επόμενοι αγώνες: 

New York Knicks - Miami Heat (0-1) (2:30)

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers (0-0) (5:00)

 

Διοργάνωση: