ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

25 February, 2023 - 00:56

Categories: 

Δεν σπάει την παράδοση η Ουτρέχτη, πέρασε αέρας από την έδρα της Σπαρτά

Η 23η αγωνιστική της Eredivisie ξεκίνησε σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα στην Σπαρτά Ρότερνταμ και την Ουτρέχτη το οποίο ήταν ιδιαίτερα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο βρίσκονται στις τελετές θέσεις με ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Συγκεκριμένα παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθηκε στο Ρότερνταμ, οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν δυνατά με αποτέλεσμα, η Ουτρέχτη να επιβάλλει το παιχνίδι της και το ρυθμό της. Το πρώτο ημίχρονο όμως δεν είχε γκολ για καμιά από τις δύο ομάδες. 

Στο δεύτερο μέρος, οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς η Σπαρτά έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Αουσαρ στο 49' ο οποίος δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι η Ουτρέχτη βρήκε ακόμα περισσότερους κενούς χώρους τους οποίος τους εκμεταλλεύτηκε ανοίγοντας το σκορ με τον Γενσεν στο 74' ενώ στην συνέχεια, Μπουσαιντ και Ντεσκοτε στο 88' και 89' αντίστοιχα, σημείωσαν το τελικό 0-3 υπέρ της Ουτρέχτης.

Δεύτερη σερί ήττα με κατεβασμένο κεφάλι για την Σπαρτά η οποία όμως παραμένει ψηλά και συγκεκριμένα στην 6η θέση με 37 βαθμούς. Η νικήτρια Ουτρέχτη, δεν χάλασε την παράδοση που έχει απέναντι στην Σπαρτά με 13 σερί αγώνες αήττητη και έτσι την ισοβάθμισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.