ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

25 February, 2023 - 01:14

Categories: 

Δεν τα παράτησε η "ευρωπαία" Μπέτις απέναντι στην ουραγό Έλτσε

Με ένα πανέμορφο παιχνίδι που περιείχε και γκολ και εντάσεις ξεκίνησε σήμερα η La Liga με τον αγώνα της Έλτσε απέναντι στην Μπέτις μέσα στο Estadio Martinez Valero.

Αναλυτικότερα, η Έλτσε όντας γηπεδούχους ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι καθώς στο 10ο λεπτό είχε πετύχει ήδη δύο γκολ, στη αρχή με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιντέλ στο 7' και στην συνέχεια, ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ, Λουκας Μπογιε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 10ο λεπτό. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις ορισμένες ευκαιρίες που δημιούργησε η Μπέτις.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ακριβώς αντίστροφο τρόπο από το πρώτο, καθώς η Μπέτις ήταν αυτή που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια ενώ σημαντικός παράγοντας ήταν και το γεγονός ότι η Έλτσε έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Μαγκαγιαν στο 57'. Συγκεκριμένα, ο Ιγκλέσιας από τα έντεκα μέτρα έκανε το 1-2 ενώ 3 λεπτά αργότερα, ο Μιράντα ισοφάρισε σε 2-2. Το θρίλερ κρυβόταν στο τέλος καθώς ο Ιγκλέσιας είχε την ευκαιρία, πάλι από το σημείο του πέναλτι στο 89' να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή αλλά ο Μπαντια μάντεψε σωστά και κράτησε το 2-2. Όμως, στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, ο Ρόκο έκανε χέρι και ο διαιτητής υπέδειξε και τρίτο πέναλτι στο 90+5'. Αυτή την φορά την εκτέλεση την ανέλαβε ο Γουίλιαμ Ζοσέ και ευστόχησε γράφοντας το 2-3 για την ομάδα της Μπέτις. 

Ήττα με το χειρότερο τρόπο για την Έλτσε η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στη τελευταία θέση του πίνακα με μόλις 9 βαθμούς και φαίνεται ότι αγωνιστική - αγωνιστική αποχαιρετάει σιγα σιγά την πρώτη κατηγορία. Αντίθετα, η Μπέτις πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται 5η με 40 βαθμούς.