ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

18 February, 2023 - 00:06

Categories: 

Διέλυσε την Αλμερία με εξάρα η Χιρόνα

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για την 22η αγωνιστική της Λα Λίγκα, η Χιρόνα συνέτριψε με 6-2 την Αλμερία στο «Στάντιο Μοντιλίβι».

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν «με το πόδι κολλημένο στο γκάζι», βρίσκοντας το πρώτο γκολ μόλις στο όγδοο λεπτό με τον Καστελάνος, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ακυρωθέν τέρμα στο 26'. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες τρεις φορές μέσα στο πρώτο μέρος. Στο 34', ο Τσυγκάνκοφ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, δύο λεπτά μετά ο Ρικέλμε έκανε το 3-0 και στο 43' ήταν σειρά του Χαβιέρ Ερνάντες να γράψει το όνομα του στο πίνακα των σκόρερ.

Με το ματς να έχει ουσιαστικά κριθεί, η Χιρόνα έριξε τον ρυθμό, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να μειώσουν με τον Ραμαζανί στο 66'. Οι γηπεδούχοι, όμως, σκόραραν άλλες δύο φορές με τους Μάρτιν και Στουάνι στο 77' και 79' αντίστοιχα. Το μόνο που κατάφερε η Αλμερία είναι να πετύχει ένα ακόμη γκολ με τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ δύο λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας, έτσι, το τελικό 6-2.

Με την εντυπωσιακή αυτή νίκη, η Χιρόνα έφτασε τους 27 βαθμούς και φαίνεται ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Αντιθέτως, η Αλμερία βρίσκεται στην 15η θέση και μόλις δύο πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.