ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

8 April, 2023 - 21:26

Categories: 

Διέσυρε και την Σαουθάμπτον η ασταμάτητη Σίτι

 

Ποιός την είδε και δεν την φοβήθηκε. Η Σίτι ήταν εκκωφαντική απέναντι στην Σαουθάμπτον και την συνέτριψε με 1-4 στο «St. Mary's» και συνεχίζει να ασκεί πίεση στην Άρσεναλ.

Οι «Πολίτες» ήταν απόλυτα κυρίαρχοι καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν την πλειονότητα της κατοχής και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρόλα αυτά οι «Άγιοι» κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μέχρι το 45', οπότε άνοιξε ο Χάλαντ άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε στο δεύτερο μέρος με το πόδι στο γκάζι. Στο 58' ο Γκρίλις έκανε το 0-2, ενώ δέκα λεπτά μετά, ο Χάλαντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με ένα εντυπωσιακό ψαλυδάκι. Οι γηπεδούχοι βρήκαν μια σπάνια καλή στιγμή και μείωσαν στο 72' με τον Σέκου Μάρα. Δεν μπόρεσαν, βέβαια, να το χαρούν, καθώς ο Άλβαρεζ έγραψε το 1-4 στο 75' από την άσπρη βούλα, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στους πέντε πόντους πλέον η διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Σίτι να βρίσκεται στους 67 βαθμούς. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Σαουθάμπτον, με τις ελπίδες της να αρχίζουν να εξανεμίζονται.