ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

17 October, 2023 - 02:56

Categories: 

"Διαβολοβδομάδα" στην Euroleague, νέες σειρές στη NOVA και το κοινό "ψήφησε" ΣΚΑΙ!

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague είναι εδώ και το Novasports ετοιμάζεται να καλύψει την μπασκετική πανδαισία με τον αρτιότερο τρόπο! Οι φίλοι του μπάσκετ, από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες για την 3η και 4η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός (17/10, 20:15), Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός (17/10, 21:45), καθώς και Ολυμπιακός – Παρτίζαν (19/10, 21:15), Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβιβ (20/10, 21:15).

 

Φυσικά όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της πρώτης «διαβολοβδομάδας» στην EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

 

Αγωνιστική δράση έχουμε και στο συναρπαστικό EuroCup με τη συμμετοχή του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στο Nick Galis Hall την Άνκαρα (18/10, 20:00) για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

 

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα!  Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup .

 

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (17-20/10) έχει ως εξής στο Novasports:

 

 

Τρίτη 17 Οκτωβρίου

19:00 Playmakers, A’ μέρος Novasports5, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

19:30 EuroLeague – 3η αγωνιστική: Παρτίζαν-Μπαρτσελόνα Novasports2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

20:15 EuroLeague: Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

20:30 EuroLeague: Αναντολού Εφές-Βιλερμπάν Novasports3 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Μπάγερν Μονάχου Novasports Start σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:45 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Ζάλγκιρις Κάουνας Novasports6 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

23:45 Playmakers, Β’ μέρος Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

 

 

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

20:00 EuroCup – 3η αγωνιστική: Άρης-Άνκαρα Novasports Prime σε περιγραφή του και ρεπορτάζ του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα

20:00 EuroCup: Μπεσίκτας-Τσεντεβίτα Ολίμπια Novasports6 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

21:00 EuroCup: Τρέντο-Γκραν Κανάρια Novasports2 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

21:00 EuroLeague: Ερυθρός Αστέρας-Μονακό Novasports5 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Άλμπα Βερολίνου Novasports4 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:30 ΕuroLeague: Βαλένθια-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Start σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:30 Playmakers Novasports4, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχολιασμό ο Φώτης Κατσικάρης

 

 

 

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

20:45 EuroLeague – 4η αγωνιστική: Φενέρμπαχτσε-Βιλερμπάν Novasports5 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

21:15 EuroLeague: Ολυμπιακός-Παρτίζαν Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Ζάλγκιρις Κάουνας Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Αρμάνι Μιλάνο Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:15 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

 

 

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

20:00 EuroLeague: Μονακό-Άλμπα Βερολίνου Novasports5 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

20:30 EuroLeague: Αναντολού Εφές-Βαλένθια Novasports2 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:15 EuroLeague: Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Ερυθρός Αστέρας Novasports Start σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

23:15 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime , στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Οι νέες σειρές στη Nova

Νέες καθηλωτικές σειρές καθώς και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τις επόμενες ημέρες στις οθόνες των συνδρομητών της Nova, μέσα από το Novacinema4!

Από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 κάνει πρεμιέρα η dark comedy σειρά «Based on a true story», ενώ από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00 ακολουθεί ο 2ος κύκλος της σειράς μυστηρίου και φαντασίας «Quantum Leap». Η ρομαντική κωμωδία «The Lovers» είναι η νέα σειρά που έρχεται από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 να κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές. Από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 ξεκινάει και ο 2ος κύκλος της σειράς μυστηρίου «Professor T».

BASED ON A TRUE STORY — “The Great American Art Form” Episode 101 — Pictured: (l-r) Tom Bateman as Matt, Chris Messina as Nathan — (Photo by: PEACOCK)

«Based on a true story» από την Τρίτη 17/10 και κάθε Τρίτη στις 22:00

Μία κτηματομεσίτρια, ένας πρώην αθλητής του τένις κι ένας υδραυλικός αρπάζουν μία μοναδική ευκαιρία για να βγάλουν χρήματα από την εμμονή της Αμερικής με το πραγματικό έγκλημα. Η dark comedy που θα συναρπάσει με τους Chris Messina, Kaley Cuoco, Jasmine Jobson, Reece Richie στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Quantum Leap» από την Πέμπτη 19/10 και κάθε Πέμπτη στις 21:00

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Δρ Σαμ Μπέκετ μπήκε στον επιταχυντή κι εξαφανίστηκε. Τώρα, μία νέα ομάδα επανεκκινεί το πρόγραμμα, ελπίζοντας να κατανοήσει τα μυστήρια πίσω από τη συσκευή και τον δημιουργό της. Raymond Lee, Caitlin Bassett πρωταγωνιστούν στον 2ο κύκλο της σειράς μυστηρίου και φαντασίας.

Η ρομαντική κωμωδία «The Lovers» από την Παρασκευή 20/10 και κάθε Παρασκευή στις 22:00

Η ιστορία της Τζάνετ, μίας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ που δεν νοιάζεται για τίποτα, ούτε καν για τη ζωή της, και του Σίμους, ενός εγωκεντρικού πολιτικού δημοσιογράφου, και της ανεξήγητης έλξης που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.  Johnny Flynn, Roisin Gallagher, Alice Eve, Conleth Hill πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κωμωδία.

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Professor T» από τη Δευτέρα 30/10 και κάθε Δευτέρα στις 22:00

Ο ευφυής αλλά ιδιαίτερος καθηγητής Τζάσπερ Τέμπεστ επιστρέφει. Πιο έξυπνος, αλλά και πιο προβληματισμένος από ποτέ, περνά περισσότερο χρόνο βοηθώντας την αστυνομία να ερευνήσει μία σειρά εγκλημάτων με τη μοναδική διορατικότητα που διαθέτει. Ben Miller, Emma Naomi στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παράλληλα, για τους λάτρεις των σειρών συνεχίζονται στο Novacinema4 «Bardot», «Bad Behaviour», «Law & Order season 22», «Viss Norm», «The Invisible Girl».

Οι σειρές είναι διαθέσιμες και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

"Ψήφησαν" ΣΚΑΙ

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο ΣΚΑΪ ήταν ο πρωταγωνιστής της ενημέρωσης στην εκλογική βραδιά, με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο του κοινού με 15,6% και 575.561 τηλεθεατές καθώς και στο δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο 14%.

Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε στον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις της εκλογικής βραδιάς με 3.646.398 τηλεθεατών να παρακολουθούν έστω και για ένα λεπτό τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την κρίσιμη ώρα της μετάδοσης των αποτελεσμάτων (19.45 – 20.30) η τηλεθέαση του ΣΚΑΪ εκτοξεύθηκε στο 24% στο γενικό σύνολο του κοινού με 913.333 τηλεθεατές να παραμένουν συντονισμένοι. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση το MEGA με 9,7% και 367.273 τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα:

Ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση τη χθεσινή μέρα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με ποσοστό 11,7% στο γενικό σύνολο του κοινού ενώ η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό (18-54) ήταν 9,9%.

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν εκείνος που παραδοσιακά μας καλημέρισε ξεκινώντας τον ενημερωτικό μαραθώνιο στις 05.30 με την εκπομπή «Καλημέρα» που για ακόμα μία Κυριακή ήταν πρώτη σε τηλεθέαση, με 16,7% στο σύνολο του κοινού. Ακολούθησαν στις 09.40 οι «Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης με τηλεθέαση 12,9% στο σύνολο του κοινού. Ο πρώτος απολογισμός της εκλογικής διαδικασίας του δεύτερου γύρου έγινε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λένα Φλυτζάνη στις 14.00, με μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του κοινού, 21,1%.

Τα εν οίκω...

Πέθανε ο Πάρις Καλημερίδης, συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΠΣΑΤ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του αθλητικού δημοσιογράφου, Πάρι Καλημερίδη, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Ο Πάρις Καλημερίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74ων ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, το πρωί της Δευτέρας (16/10). Ο Πάρις Καλημερίδης ήταν από τους κορυφαίους ρεπόρτερ μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη και συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες του Άρη, την εποχή που μεσουρανούσαν ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με οδύνη τον συνάδελφο Πάρι Καλημερίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (16/10) μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 70 ετών. Ο Πάρις Καλημερίδης εισήχθη εκτάκτως στην εντατική το βράδυ της Κυριακής (15/10), αλλά αυτή τη φορά δεν βγήκε νικητής.

Ο Πάρις Καλημερίδης είχε γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1949. Υπήρξε πρωτοπόρος του ρεπορτάζ μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Από το 1967 άρχισε να δημοσιογραφεί καλύπτοντας τα τοπικά πρωταθλήματα, ως νέος ρεπόρτερ. Ακολούθησε το ρεπορτάζ της ΧΑΝΘ στην Α΄ εθνική κατηγορία μπάσκετ, ενώ εν συνεχεία κάλυπτε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Η κορυφαία επαγγελματική στιγμή του, όμως ήταν όταν ανέλαβε το ρεπορτάζ του Άρη, την εποχή που μεσουρανούσαν ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Υπήρξε επιστήθιος φίλος του Γκάλη, στο διάστημα που ο τελευταίος φορούσε τη φανέλα του Άρη και ακολουθούσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου αγωνιζόταν και στα φάιναλ φορ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εν συνεχεία ανέπτυξε αδελφικές σχέσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την οικογένειά του και ακολουθούσε και την εθνική ανδρών στο μπάσκετ. Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1987 όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν αρχηγός της εθνικής, ο Πάρις Καλημερίδης ήταν στο πλευρό του «Δράκου» και το 2005, στο Βελιγράδι, όταν η εθνική κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ στην Ιστορία της, με Ομοσπονδιακό προπονητή τον Γιαννάκη.

Ο Πάρις Καλημερίδης εργάστηκε στην εφημερίδα «Μακεδονία - Θεσσαλονίκη», στην ΕΡΤ3, στο «TV 100», ενώ επιμελήθηκε πολλές εκδόσεις για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Πάρις Καλημερίδης υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του, λόγω της ευγένειάς του, του χιούμορ του και της στήριξης που πρόσφερε στους νέους δημοσιογράφους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάρι Καλημερίδη και τους οικείους του.

Αντίο Πάρι! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Τη νέα εκπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Ζώνη» (The European Green Belt), που μας ταξιδεύει σε ένα από τα πιο φιλόδοξα οικολογικά έργα στον πλανήτη, θα απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 έως και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στις 08:30...

-Το νέο ένθετο του Δεύτερου Προγράμματος, «Σκρατς!» – Ιστορίες βινυλίου, έχουν την ευκαιρία να ακούν οι ακροατές καθημερινά από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, στις 11 το πρωί και στις 7 το απόγευμα. Ο Σιδερής Πρίντεζης επιλέγει και παρουσιάζει τραγούδια που έχουν μείνει χαραγμένα στα αυλάκια του βινυλίου...

-Ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, υποδέχεται τη Νίκη Λυμπεράκη στο σπίτι του «Άλλου Ανθρώπου», στο Μεταξουργείο. Η «Μεγάλη Εικόνα» συνθέτει τα κομμάτια του παζλ μιας ξεχωριστής προσωπικότητας, σε νέα ημέρα, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο MEGA...

-Η λαμπερή συναυλία Panik Concert 2023 by opaponline.gr, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός, έρχεται για δεύτερη φορά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 22:00, αποκλειστικά στο MEGA. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com