ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2022 - 21:56

Categories: 

Διπλό» Ευρώπης για Άρη, ... ψάχνεται η ΑΕΚ!

 

Νέα συνταρακτικά δεδομένα όσον αφορά το κυνήγι των θέσεων που χαρίσουν την ευρωπαϊκή έξοδο προέκυψαν από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ένα ψυχωμένος Άρης υπέταξε 1-2 την ΑΕΚ έπειτα από ένα συγκλονιστικό και γεμάτο από φάσεις παιχνίδι. Η αναμέτρηση είχε έναν δαιμονιώδη ρυθμό και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Με το συγκρότημα του Μπούργος  το σκορ με τον Πάλμα μετά από λάθος του Τσιντώτα (20’), τον Ρότα να ισοφαρίζει με γκολάρα από τα 25 μέτρα στο 28’ , αλλά τον Σάσα να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 60’ και με τη βοήθεια του VAR.   Ο Άρης προσπέρασε έτσι την ΑΕΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και βρέθηκε  πλέον μόνος του στην Τρίτη θέση με 50 πόντους και τους ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με 48 πόντους με τους «πράσινους» να υπερέχουν στην ισοβαθμία. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Μπούργος στα πλει - οφ, παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα εκείνη του Οφρυδόπουλου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος διατήρησε το 4-2-3-1 για την ΑΕΚ. Ένα ξαφνικό πρόβλημα στην προθέρμανση για τον Στάνκοβιτς (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) έφερε ως βασικό τον Τσιντώτα. Στο δεξί άκρο της άμυνας παρέμεινε ο Ρότα, στο αριστερό ο Μοχαμάντι, ενώ ο Τζαβέλλας επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του πλαισιώνοντας τον Βράνιες στα στόπερ. Το δίδυμο στα χαφ με Σιμάνσκι και Κριχόβιακ δεν έσπασε. Ο Άμραμπατ ήταν μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, με τον Μαροκινό άσο να έχει δεξιά του τον Γκαρσία, αριστερά τον Τσούμπερ και μπροστά του τον Αραούχο.

Ο τεχνικός του Άρη Χερμάν Μπούργος διάλεξε το 4-4-2. Ο Κουέστα ήταν στην εστία, με τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν και Γκάνεα να αποτελούν την άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά. Κεντρικά χαφ ήταν οι Σάσα και Ματίγια, με τους Μανσίνι και Ιτούρμπε να κινούνται στα δύο άκρα. Ο Λουίς Πάλμα συνέθετε μαζί με τον Καμαρά το επιθετικό δίδυμο.