ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2023 - 16:37

Categories: 

Δυνατά για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός!

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας, ικανής να διεκδικήσει τίτλους από την επόμενη σεζόν. 

Με τους «Πράσινους» να έχουν … βάλει μπροστά για τη ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι από τους βασικούς του στόχους και μάλιστα οι «πράσινοι» θέλουν να τον πάρουν ακόμη και τώρα. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι επίσης στην κορυφή των επιθυμιών του αν και κανείς δεν ξέρει τώρα πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει. Ποια, δηλαδή, θα είναι η τελική του τιμωρία.

 

Το καλοκαίρι, που πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά η περίπτωσή του είναι τρομερά δύσκολη, καθώς ο Ελληνας φόργουορντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Αν οριστικοποιηθεί ότι δεν έρχεται, τότε το ενδιαφέρον θα στραφεί άμεσα στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν παίζει όσο θα ήθελε στην Παρτίζαν και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «τριφύλλι» μόνο απίθανο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

Μπορεί, όμως, και ένα ακόμη σενάριο επιστροφής να «παίξει»: αυτό του Νικ Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ έχει και του χρόνου συμβόλαιο με την Φενέρ, αλλά τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Και με την Μπαρτσελόνα τριετές συμβόλαιο είχε ο Καλάθης, αλλά έμεινε δύο χρονιές στην Βαρκελώνη. Πήρε την αποζημίωση του και πήγε στην Φενέρ.

 

Ομάδα: