ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 May, 2023 - 15:50

Categories: 

Δυσκολεύει του Πέδρο Μαρτίνεθ για την ΑΕΚ

 

Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η πρόσληψη προπονητή εγνωσμένης αξίας από την ισπανική αγορά. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ήταν στις πρώτες επιλογές των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο προπονητής που οδήγησε τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα το 2017 έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από το 2019 στη Μανρέσα και ψάχνει την επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο, συνεπώς οι πιθανότητες της «Ένωσης» δεν είναι πολλές.

Μεταξύ άλλων, στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Ζοάν Πλάθα, o 59χρονος προπονητής που από το 2021 είναι χωρίς ομάδα μετά την απόλυσή του από την Μπέτις. Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Ρεάλ, Μάλαγα, Ζαλγκίρις και Ζενίτ, έχοντας κατακτήσει και δύο φορές το Eurocup (2007, 2017). Επίσης, έχει εξεταστεί η περίπτωση του Λουίς Κασιμίρο, άλλοτε προπονητή του Προμηθέα, που πλέον δουλεύει στην Μπέτις.

 

Πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου είναι το αργότερο ως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου να έχει κλείσει το νέο προπονητή για να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Εμπόδιο στο να πείσει η ομάδα κάποιον φιλόδοξο προπονητή είναι η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που κουβαλά για όλη την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ στο Basketball Champions League.

 

Ομάδα: